Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@02:37:30 GMT

چگونه در ماه ذی القعده توبه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۱۸۲۰۶

پیامبر اکرم (ص) به جا آوردن اعمالی خاص را برای پذیرش توبه در ماه ذی القعده سفارش فرموده اند. ناطقان: ذی القعده یا ذوالقعده الحرام، یازدهمین ماه از ماه‌های قمری و یکی از ماه‌های حرام (محرم، رجب، ذی القعده و ذی الحجه) است که جنگ در آن حرام می باشد. ذی‌القعده جزو ماه‌های حج (شوال، ذی‌القعده و ذی‌الحجه) نیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه‌هاى حج، ماه‌های به جا آوردن اعمال حج هستند. واژه ذی القعده از قعود و نشستن گرفته شده و از آنجا که اعراب در این ماه از جنگ فرو می‌نشستند، ذی القعده نامیده شده است.

چگونه توبه کنیم؟
چگونه توبه قبول می‌شود؟

در ماه ذی القعده، روزی پیامبر اکرم (ص) از منزل خارج شدند و فرمودند:‌ ای مردم! چه کسی می‌خواهد توبه کند؟ همه پاسخ مثبت دادند. آن‌گاه رسول اکرم (ص) فرمود: غسل کنید، وضو بگیرید و چهار رکعت نماز بخوانید. در هر رکعت یک بار سوره حمد، سه بار سوره اخلاص و یک بار هم سوره فلق و ناس را بخوانید و پس از اتمام نماز، ۷۰ مرتبه استغفار کنید و سپس بگویید: لا حول و لاقوة الا بالله العلی العظیم و بعد از آن، این دعا را بخوانید:


یا عَزیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْلی ذُنُوبی وَ ذُنُوبَ جَمیعِ المُؤمِنینَ وَالْمُؤمِناتِ فَاِنَّهُ لایَغْفِرُ الذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ! سپس حضرت فرمود: کسی که این عمل را به جا آورد، از آسمان به او ندا می‌رسد که ای بنده خدا، توبه ات پذیرفته شد و گناهانت بخشوده، کردارت را از سر بگیر...

ماه ذی القعده از با فضلیت‌ترین ماه‌های حرام، قمری و حج است که اعمال خاصی دارد؛ به جا آوردن ذکر صلوات بر محمد و آل محمد صد مرتبه، سیصد و شصت مرتبه ذکر الحمد لله رب العالمین، هفتاد مرتبه ذکر استغفرالله، هفتاد مرتبه اتوب الی الله، صد مرتبه سبحان الله، صد مرتبه الحمدلله، صد مرتبه لا اله الا الله، صد مرتبه الله اکبر، صد مرتبه لا اله الا الله الملک الحق المبین، صد مرتبه لاحول و لاقوة الا بالله، مداومت و خواندن نماز جعفر طیار حداقل هفته‌ای یک بار، مداومت بر نماز شب و نوافل یومیه، تلاوت آیه الکرسی بعد از هر نماز و به جا آوردن هزار مرتبه ذکر صلوات هر شب و روز جمعه از جمله این اعمال است.

همچنین است؛ خواندن تعقیبات نماز که امام صادق (ع) در این باره فرموده است: التعقیب ابلغ فی طلب الرزق من الضرب فی البلاد؛ تعقیبات، در جلب روزی از مسافرت‌های تجارتی مؤثرتر است. در این ماه بر مبادرت بر تسبیح حضرت زهرا (س) تاکید شده است (بهتر است تسبیح حضرت فاطمه (س) بعد از نماز بدون تکلم و بدون جابه جا کردن پا‌ها انجام شود). منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ماه ذی القعده ، توبه ، پیامبر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ماه ذی القعده توبه پیامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۸۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) اقامه نماز یک دانشجوی بازداشت شده با دستبند

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کدام مرجع تقلید بر پیکر عروس امام ( ره) اقامه نماز کرد؟ +عکس
  • (تصاویر) اقامه نماز جمعه در میان ویرانه‌های مسجد غزه
  • ببینید | نماز جماعت ۵ هزاری نفری در آمریکا
  • (ویدئو) اقامه نماز یک دانشجوی بازداشت شده با دستبند
  • کارگران در نماز جمعه تهران
  • گزیده خطبه های نماز جمعه یاسوج
  • آیت‌الله خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران: حجاب نباید جامعه را دو قطبی کند/ دشمنی با ایران بازی با دم شیر است/ دشمنان ما در هر نقطه جهان که هستند بدانند رژیم صهیونیستی نابود شدنی است
  • نماز جمعه تهران
  • آیت الله خاتمی: در مساله عفاف و حجاب دوقطبی ساخته نشود
  • زائران بیت الله الحرام با شناخت و معرفت به زیارت خانه خدا بروند